Start Your Own Business

Tajuk ni Cik Mien pilih sempena tema baju kami. hihihi…

Moh saksikan gambar hari kejadian.

Tips Pilih Bisnes Online
Satu famili pakai baju tema ‘Start Your Own Business’. smart Kan family kami? hehehe…
Start Your Own Business

Sebenarnya kan hari inilah paling kalut kami sekeluarga nak hadirkan diri ke kelas Shaklee.

First time in our life. Biasanya Cik Mien bersiap sorang2 je pergi kelas tapi kali ni extravaganza sket. Laki ku pun join satu bas sekali. hehehe…(kembang semangkuk)

Sampai2 je terus rasa lega bila tengok owh rupanya ramai lagi tak sampai.

Laju2 Cik Mien amek sarapan dan makan dengan anak-anak. Kelas Shaklee ni bayar murah je, RM20/pax tapi pulangannya. Macam-macam dapat termasuk lah breakfast ditanggung beres.

Aktiviti Check BMI, Body Age

Sambil menunggu peserta lain, incik hasben dengan sporting nya join sesi pemeriksaan BMI dan Body Age. Dengan mesin karada, kita dapat tahu semua yang berkaitan kesihatan dalam masa tak Sampai 5 minit tau.

Sesi Pemeriksaan Kesihatan Percuma

Alhamdulillah, body age incik hasben melampaui batas imaginasi Cik Mien. Rasa nak terjun ke kolam renang bila tengok kembang Kempis hidungnya tunjuk result check up dia.

Keputusannya…

Pemenang Body Age 15 tahun lebih muda

Oh My! Udah le first time join kelas, bleh plak Jadi pemenang. hahaha…

Cik Mien pun tumpang gembira dan bangga. Berbaloi lah Cik Mien racunkan dia dengan supplemen Shaklee.

hihi… barang baik kan. haruslah kita kongsi seisi keluarga. gitew.

untuk hasben, dia sokmo amek CoQ Trol Plus, Omegaguard, Vivix dan Vitamin C.

Selesai sesi pemeriksaan kesihatan, kami semua dihidangkan dengan perkongsian;

  • Supplemen Kesihatan Lelaki oleh Pakar Nutrisi Shaklee, Pn Sarah
  • Jom Periksa Kesihatan Oleh Pakar Nutrisi Shaklee, Pn Nurul
  • Perkongsian Joe Labu dan Ainul dengan topik Peranan Suami dalam Bisnes Shaklee dan Tips Berat Badan Turun Dengan Supplemen
  • Perkongsian Supermak Ujie, Kenapa Pilih Bisnes Shaklee

Walaupun setengah hari, macam2 topik kami belajar. Ok sangat kelas sebegini untuk golongan suami hadir.

khusyuk nampak

Banyak input untuk mereka. Sebagai ketua keluarga, haruslah derang ni dah mula alert untuk jaga kesihatan diri.

Jom layan gambar sebelum memasing balik. Ini pun ramai yang dah balik dan tak sempat bergambar. huhu…

Cara Mula Bisnes Shaklee
the crowd
cara memilih bisnes shaklee yang sesuai
sedara hasben yang sama makan shaklee
tips pilih bisness MLM
front row mom
tips pilih bisnes yang boleh diwarisi kepada anak-anak
front row dad

Last but not least, we managed to pay a visit one of my friends who has done with her tempoh berpantang, Wan Syifaak Zuhri.

Alhamdulillah great to met her. And her baby so adorable. Bau wangi! hehehe…

tips berpantang dengan supplemen
two happy family at home

We was so exhausted. Wake up early and just happened to come back in the evening. Anyway, we had so much fun, and the rest we hope you too enjoy my post.

Till then.

xoxo

Cik Mien

Proud Momma

2 Comments

  1. mrhanafi August 5, 2019
    • Mien September 9, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.