Sudu Scoop Shaklee Yang Memudahkan

Hooray! Shaklee baru je mula jual sudu scoop untuk ESP.

Cik Mien dah beli tau. Murah sangat. RM1/item.

Nah ini gambarnya.

Macam Cik Mien ni perlukan sekurang-kurangnya 3 sudu scoop ni.

Satu untuk ESP, satu untuk Mealshake, satu untuk Performance Drink.

Kami sekeluarga minum ketiga2 jenis minuman berkhasiat ini sepanjang masa. Bila dah ada sudu scoop ni sangat lah mudah Cik Mien nak anggar sukatannya.

Contoh ESP.

Gambar kredit kepada Master Aya Chalo yang dah cuba isi dan menimbangnya. Satu serving ESP ialah 28g. Dengan scoop rata, kita boleh dapat satu scoop sebanyak 28g.

Owh ye, sempena promosi ESP, beli sekurang-kurangnya satu canister dengan Cik Mien beri percuma satu scoop ini.

Bulan puasa pun dah tak lama kan. Sedang elok untuk mereka yang nak buat stok ESP sempena puasa. Jom dapatkan sebelum promosi berakhir bulan Januari ini.

xoxo

Cik Mien

SID: 1094977

2 Comments

  1. mrhanafi January 26, 2019
    • Mien February 9, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.