Target Bisnes Tahun 2018

Cik Mien adalah seorang yang suka mencuba dan berani buat benda baru. Antaranya sekarang duk sibuk bereksperimen dengan buat video sendiri.
Dulu rasa macam segan dan malu nak buat video sendiri. Tambah plak tak pandai sangat nak guna apps.

Akaun Youtube dah lama create tapi baru tahun ni berisi.
Jadi tahun ini adalah tahun Cik Mien pecah tembok untuk berani berkongsi melalui medium video.

Sesekali buat FB live lepas tu rasa seronok. Ada yang komen suara tak dengar, ada yang tanya tak live ke hari ni?
Haaa…jadi impak video tu memang jelas impaknya. Lagi satu dengan video sendiri, ia bina keyakinan diri kita.


Itulah benda baru yang Cik Mien nak explore untuk tahun ini dan in sha Allah melalui medium video ini Cik Mien nak berkongsi banyak manfaat Shaklee dengan semua orang hinggalah ke target Cik Mien, 100 orang.

Cik Mien nak  minta tolong boleh? Meh la tolong beri sokongan dengan video yang Cik Mien dah upload dengan klik butang subscribe ye.

 

xoxo
Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge