Testimoni Hilang Parut Chicken Pox Dalam Masa 2 Minggu Sebelum Hari Raya

Kali ini Cik Mien ingin berkongsi salah satu dari sekian banyak testimoni hilang parut chicken pox dan testimoni ini adalah daripada himpunan Supermom Shaklee Story. Jom kita teruskan.

Assalammualaikum, izinkan lenda berkongsi pengalaman dijangkiti chickenpox. Sangat berbeza jika kita dijangkiti chickenpox ketika dewasa dan kanak-kanak.

Masa itu lenda Ingat lagi bulan puasa, lenda balik ke rumah ibu mertua untuk menyambut Ramadhan. Memang menjadi kebiasaan setiap kali menyambut puasa kami sekeluarga akan pulang ke kampung.

Semasa bangun sahur, ketika lenda hendak sikat rambut rasa seperti ada gelembung air di belakang telinga. Mulanya cuma ingat gelembung biasa. Lepas itu terperasan ada gelembung di bahagian tangan , terus terfikir ‘aku terkena kudis buta ke??’

Kemuncaknya, apabila lenda buat kerja rumah. Bila badan berpeluh makin naik gelembung air timbul di bahagian badan dan muka. Badan pula mula rase sakit-sakit, kepala mula rasa berdenyut. Dah nak masuk waktu asar, lenda terus lemah tidak boleh hendak bangun. Masa itu badan mengigil kesejukan.

Mula muntah-muntah, ibu mertua lenda yang perasan berkemungkinan besar lenda terkena chickenpox, ada beberapa petua orang lama-lama mak mertua lenda terangkan jika terkena chichkenpox, tapi dlm keadaan yang sakit lenda tak amik peduli, rase hendak menagis pun ade terlalu bisa badan-badan dan terlalu sakit kepala. Petang tu kami mengambil keputusan untuk Pulang ke Johor dan bercadang untuk singgah di rumah emak yang terletak di Segamat.

Dalam perjalanan pulang , lenda tidur kerana terlalu sakit sehinggakan tidak mampu untuk membuka mata, dalam perjalanan itu juga kira-kira 2 jam lenda tak pasti berapa kali lenda muntah. sampai sahaja di rumah emak, lenda terus terbaring di bilik.

Setelah selesai berbuka puasa kami pun meneruskan perjalanan pulang ke johor, yang mengambil masa kira-kira 3 jam.

Sepanjang perjalanan lenda hanya tidur berselimut dan berstokin . Walapaun badan berpeluh tetapi rasa sejuk mencucuk-cucuk.

Ketika lenda tidur taklah terasa kesakitannya, tetapi apabila terasa, Allahhu Akbar! Hanya Allah sahaja yang tahu.

Betullah kata orang tua tua. Biar kena chikenpox semasa kecik. Tidaklah terasa Sakit sangat. Bila terkena semasa kita dah dewasa, memang sakit yang teramat. Muntah-muntah sehinggakan tiada apa yang boleh dimuntah.

Perjalanan ke johor lenda rasa lama sangat, Suami terus menghantar lenda ke bahagian kecemasan, Hospital Sultanah Amin ah (HSA)

Sampai di HSA. Tunggu punyalah lama tapi bila berjumpa doktor, doktor cakap lenda demam biasa.ruam biasa. Jadi kami Pulang ke rumah. Tapi keadaan makin teruk.

Keesokan paginya lenda pergi ke panel klinik tempat lenda bekerja. Doktor terkejut melihat terlalu besar gelembung yang tumbuh di badan lenda. Doktor hanya mampu beri suntikan untuk meredakan kesakitan dan cuti rehat selamat 2 minggu.

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox

Setelah itu lenda pulang ke rumah keadaan makin lemah dengan selera makan pun tiada. Lenda cuba makan nutriferon dan sustained release vitamin C untuk kuatkan Sistem imun.

Setelah 2 minggu alhamdulillah parut-parut chickenpox semakin kering. Hanya tinggal bekas-bekas sahaja, bayangkan lagi beberapa minggu hendak menyambut hari raya tapi parut chickenpox sangat teruk.

Lenda cuba alternatif lain, iaitu dengan amalkan set radiant 4 Shaklee. Alhamdulilah sangat-sanagt membantu lenda untuk memulihkan semula parut- parut chickenpox terutama di kawasan muka.

Syukur sangat sekarang kulit muka semakin licin dari yang dulu berkat amalkan radiant 4. Keyakinan diri kembali semula.

Thanks Supermom dan Shaklee.

cara hilangkan parut chicken pox

Apa pendapat anda dengan cerita Lenda?

Kagum kan? Siapa sangka parut yang penuh di wajah telah hilang dan digantikan dengan wajah yang lebih mulus dan glowing.

Anda juga menghadapi masalah yang sama seperti Lenda?

Segeralah dapatkan Set Radiant 4. Kulit yang berparut bila dibiarkan lama makin susah untuk hilang.

Cik Mien terangkan langkah-langkah menggunakan set Radiant 4.

4 Langkah Menggunakan Set Radiant 4

[Langkah 1] Perbaharui sel kulit secara berkesan dengan ESP 

Badan kita memerlukan protein yang mencukupi untuk berfungsi dengan baik. ESP membekalkan protein yang amat diperlukan oleh kulit kita untuk membaikpulih kerosakan yang berlaku akibat chicken pox.

ESP juga sangat membantu memperbaharui tona kulit dan menghilangkan kesan berbalam-balam pada kulit.

Membekalkan 9 asid amino penting, ESP juga membantu mencerahkan kulit.

[Langkah 2] Sustained Release Vitamin C sebagai antioksidan

Vitamin C Shaklee ini menggalakkan kulit yang sihat dengan meneutralkan kesan kerosakan oleh radikal bebas. Sangat penting amalkan Vitamin C ini supaya kulit kita dapat melawan kesan radikal bebas.

Bila kita sakit, badan kita dalam keadaan sangat lemah dan memerlukan extra nutrisi untuk melawan penyakit.

[Langkah 3] Collagen Shaklee Powder untuk meningkatkan kolagen di dalam kulit

Apabila kulit diserang chicken pox, sebahagian struktur kulit muka kita telah berubah. Collagen Shaklee Powder yang mempunyai kadar penyerapan tinggi membantu untuk membaikpulih semula strukur dalaman kulit.

Kesannya, kulit kita akan kembali anjal dan mulus serta berseri.

[Langkah 4]Lindungi kulit daripada kesan sinaran UV dengan GLA Complex 

Kandungan Omega 6 dalam GLA membantu kulit kita melawan keradangan.

Selain itu, dengan kombinasi GLA dan Vitamin C, ia membantu melindungi kulit daripada kesan sinaran UV. Ini kerana kesan sinaran UV boleh membuatkan parut chickenpox menjadi semakin kehitaman.

Apa jaminan cara hilangkan parut chicken pox ini dengan berkesan?

Real Testimoni Real Result

Cik Mien mempunyai banyak feedback mereka yang berjaya hilangkan parut chicken pox ini dengan usaha supplemen Shaklee. Boleh rujuk sini untuk testimoni masalah yang sama.

Kajian dan R&D yang berterusan melibatkan kos 1billion

Produk ini telah menjalani kajian oleh saintis dan diterbitkan di dalam journal. Jenama Shaklee telah mendapat pengiktirafan Landmark Study

Jaminan Perubahan dalam masa 30 hari

Sel kulit muka kita berubah setiap hari bermula hari ke-10. Perasan tak bila kita sun burn lama2 kulit makin cerah? ye begitulah proses kulit kita.  Bayangkan dengan mengamalkan set radiant 4 ini sudah pasti kulit anda kembali licin seperti kulit bayi.

Risiko Sampingan

Langsung tiada kerana produk ini dihasilkan 100% bahan semulajadi.

Konsultansi berterusan

Anda membeli harus menang menggunakannya. Cik Mien sedia membantu kulit anda kembali pulih malah lebih baik daripada sebelum ini. Segala pengalaman dan tips Cik Mien berikan agar anda peroleh semula keyakinan melalui kulit yang baru.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien) taip ‘PARUT CHICKEN POX’

atau

http://www.wasap.my/60123813525

 

2 Comments

  1. Lynn December 13, 2018
    • Mien December 14, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge