Testimoni Pesakit Buah Pinggang Dengan Vivix

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ceria semua,

entri yang lepas Cik Mien ada bercerita mengenai organ buah pinggang. Penting kita kenal dahulu setiap organ dalam badan kita.

Mungkin ada di kalangan kita dah superb bab2 organ sebab dulu score subject biologi. Kagum Cik Mien.

Tak macam Cik Mien, memang tak amek langsung subjek biologi ni jadi bila nak berkongsi dengan orang kenalah belajar. Dan kali ni Cik Mien berkongsi mereka yang pernah mengamalkan Vivix sebagai usaha atau cara atasi sakit buah pinggang.

Testimoni Vivix untuk Buah Pinggang Kotor dan Sukar Buang Air Besar

Vivix adalah supplemen anti oksida yang bertindak dengan empat mekanisme. Salah satunya ialah membaik pulih sel badan kita. Mana2 sel yang rosak i.e yang menyebabkan organ/sistem gagal berfungsi, polifenol dan resveratrol di dalam Vivix akan membantu untuk membaik pulih/memperbaharui sel tersebut.

Testimoni Vivix Untuk Pesakit Buah Pinggang

Testimoni Vivix dengan Ujian Creatinine

Jom kita hadam dulu apa maksud Creatinine.

Creatinine merupakan bahan buangan molekul kimia yang dihasilkan melalui proses metabolisme dalam otot.

Sebanyak 2% daripada keratin badan dianggarkan ditukarkan kepada keratinine SETIAP HARI.

Kreatinine ini diangkut melalui sistem darah kita ke buah pinggang.

Ujian creatinine adalah salah satu item analysis daripada ujian darah kita. Ia adalah salah satu penunjuk aras fungsi buah pinggang. Selain itu, ada penunjuk lain yang digunakan untuk menentukan fungsi kesempurnaan buah pinggang kita iaitu paras nitrogen urea dalam darah (Blood Urea Nitrogen -BUN).

Atau dalam erti kata lain, pelepasan creatinine inilah yang menentukan fungsi buah pinggang kita dalam keadaan baik atau sebaliknya.

Pelepasan creatinine orang muda yang sihat ialah 95ml/minit untuk wanita dan 120ml/minit untuk lelaki. Analisis ini akan berbeza mengikut umur, jantina dan saiz.

Ini adalah respon mereka yang berusaha untuk mengembalikan bacaan ujian creatinine kepada normal. Resveratrol di dalam Vivix membantu untuk melancarkan aliran darah dan secara tak langsung membantu mereka yang menghadapi masalah bacaan tinggi dalam Ujian Creatinine.

Testimoni Vivix dengan Keputusan Ujian Creatinine

Keputusan Creatinine selepas amalkan Vivix

Testimoni Pesakit Buah Pinggang Hilang Sakit Kaki Bengkak selepas amalkan Vivix

Antara simptom buah pinggang sakit ialah kaki bengkak dan cepat lesu. Sentiasa prihatin dengan tanda-tanda yang diberikan oleh badan kita. Seperti testimoni ini, syukur selepas mencuba dengan Vivix, sakit bengkak kaki dan badan lemah menjadi berkurang.

Nasihat Cik Mien walaupun penyakit kita dah sembuh, kita digalakkan untuk sentiasa lakukan ujian darah bila kita dah ada sejarah kesihatan yang sebegini. Sentiasa berjumpa dan berbincang dengan doktor akan keadaan kesihatan kita.

Testimoni Pesakit Buah Pinggang selepas amalkan Vivix

Untuk sebarang info dan pertanyaan atau nak order Vivix untuk ikhtiarkan cara atasi sakit buah pinggang, boleh hubungi Cik Mien 24/7 ye.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.