Testimoni Sakit Tulang Belakang Pulih Selepas Konsisten dengan Supplemen

Assalamualaikum w.b.t dan Hi,

Rasa kagum selepas baca testimoni Aizah Azlem ni. Masya Allah.

Dengan penuh rasa teruja Cik Mien kongsi di sini. Semoga memberi manfaat kepada kita semua dan dapat membantu mereka yang memerlukan. In sha Allah.

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-7.TESTIMONI 31 : AIZAH AZLEM

Masalah tulang belakang dan tisu dalaman rosak akhirnya pulih pada 28/4/2012 , saya mengalami kemalangan jalan raya selepas tol gombak menghala ke pantai timur.

Ketika itu, saya sedang mengandung 5 minggu. Ya Allah kalut sangat masa itu, hanya Allah yang tahu. Saya tercampak keluar dari kereta melalui tingkap tepi. Allahuakbar. Bersyukur Kami selamat.

Masih ingat lagi kekalutan ambulans, di hospital nurse dan doktor berlari dan cakap dia hamil cepat check. Sebak masih terasa sepert baru semalam terjadi.

Bermula episod ini, saya mula alami masalah tulang belakang, luka dalaman bahagian belakang dan tisu-tisu dalam rosak.

Saya terpaksa buat fisio sehingga bersalin. Sejak itu juga saya tak mampu tidur baring, bertahun saya tidur mengiring kerana kesakitan belakang. Alhamdulillah dapat juga saya bersalin normal tanpa komplikasi.

Alhamdulillah tahun 2014 saya mula mengenali shaklee. Saya ambil Vivix, ESP, ostematrix dan Omegaguard secara konsisten.

Perubahan mula dirasai. Tidur dah mula boleh baring.. ya Allah menangis saya. Allah kembalikan nikmat tidur baring kepada saya. Sakit-sakit mulai berkurangan dan sekarang dah jarang sangat saya rasa sakit tulang belakang seperti dulu.

Syukur alhamdulillah sangat-sangat.

Sehingga sekarang saya masih amalkan vitamin shaklee untuk kesihatan luaran dan dalaman saya. Anak saya juga sudah berusia 8 tahun kini. Anak saya juga konsisten ambil Omegaguard, minyak ikan Shaklee.

Terima kasih Shaklee.

Terima kasih Supermom Shaklee Story.

Terima kasih ya Allah.

Kredit FINALIST SUPERMOM SHAKLEE STORY

xoxo

Cik Mien

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.