Pengalaman Pesakit Kencing Manis dengan Vivix

Cik Mien ada pengalaman dengan seorang downline yang mempunyai penyakit kencing manis. Seingat Cik Mien tahun 2016 dia contact Cik Mien untuk beli 2 botol Vivix.
Terkejut Cik Mien Sebab dia terus order 2 botol tanpa teragak-agak. Risau plak Cik Mien teruk sangat ke kencing manisnya sehingga order 2 botol.
Walaupun Vivix ni shaklee offer free delivery tapi banyak customer Cik Mien suka COD. Jadi malam tu Cik Mien COD ke rumah dia.
Masa jumpa tanya2 gak kronik ke kencing manis dia?
rupanya dia cuak sebab tetiba bacaan gula dia naik dek kerana berpuasa.Sebagai umat Islam, dia cuba nak berpuasa juga sebab tu lah nak usaha mengawal gula dengan mengambil Vivix.
Owh gitu rupa cerita customer Cik Mien ni.
Sejak tu Cik Mien sokmo contact dan tanya keadaan dia. Banyak juga yang dikongsi tips bagaimana dia mengawal kencing manis.
Bagusnya dia tidak bergantung sepenuhnya dengan supplemen sahaja.
Dia kawal juga pemakanan dengan menyukat sendiri berapa banyak portion untuk dia makan.
Setiap 2 jam dia monitor bacaan gula untuk tahu jenis makanan yang boleh menyebabkan bacaan naik.
Syukur Cik Mien dipertemukan dengan downline macam ni. Tak lokek nak kongsi pengalaman sendiri dan paling penting dia faham konsep mengamalkan supplemen.
Alhamdulillah.
xoxo
Cik Mien
Setiap penyakit pasti ada penawarnya

Leave a Reply

CommentLuv badge