Testimoni Youth Shaklee Muka Breakout Kembali Cantik dan Mulus

Wah teruja selepas membaca kisah Farah Qurratun yang berkongsi testimoni youth shaklee dalam ‘SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 5’.

Bayangkan wajah Farah yang breakout kembali cantik selepas konsisten set radiant 4 dan juga Youth Skincare Shaklee. 

Nama saya Farah Qurratun Aini. Isteri dan ibu kepada 2 orang cahaya mata. Saya nak ceritakan kisah benar bagaimana kulit saya boleh breakout teruk dan kembali cantik selepas bersama Shaklee.

Dulu semasa bujang saya terjebak dengan produk timbang kilo. Masa tu takde ilmu pon pasal kandungan yang bahaya dalam kosmetik timbang kilo. Tapi jenama produk tu dulu memang terkenal lah.

Minggu pertama pakai memang cantik kulit. Putih bersih. Licin dan lembab. Keadaan macam tu elok selama 3 bulan. Bulan ke empat masa tu dah nak kahwin, dah mula tumbuh jerawat. Risau ! Tapi nasib baik jurusolek pandai tutup jerawat yang ada.

Selepas kahwin, makin teruk. Berjerawat penuh . Merah-merah lagi. Masa ni dah tertekan. Orang pula makin bertanya kenapa kulit macam tu. Malu nak berdepan dengan orang. Bila pakai produk tu semakin pedih jadi saya berhenti pakai produk tu.

Suami bawa saya ke klinik kulit untuk dapatkan rawatan. Mana klinik kulit tak pergi. Semua klinik pergi. Bayaran bukan murah. Ratus-ratus semuanya. Tapi kesan tetap sama malah makin teruk pon ada. Jadi suami tak bagi teruskan pakai produk klinik.

Kemudian saya mengandung. Dalam tempoh mengandung hormon tak stabil pula maka kulit kembali teruk. Sampaikan saya dirujuk ke doctor pakar kulit di hospital kerajaan. Saya dibekalkan ubat yang dikawal maknanya ubat sapu yang kuat. Saya pakai juga sebab masa tu terpaksa pakai untuk bagi kulit reda dari alahan yang teruk.

Selepas bersalin saya teruskan sesi dengan pakar kulit tu. 3 bulan sekali. Tapi sebabkan saya tak guna selalu ubat yang dibekalkan maka saya discaj sendiri appoiment dengan doctor pakar. Sebab risau juga efek ubat tu. Yang saya perasan ubat tu hanya sembuhkan lapisan luar sahaja. Jika tak pakai ubat tu, naik kembali merah-merah dan gatal-gatal.

Tekanan sangat masa ni. Dah tak larat nak segan dengan orang. Dah sengsara rasa nak melayan pertanyaan orang lirikan mata yang terkejut tengok kulit muka. Keyakinan diri pon takde masa tu .

Jadi saya nekad untuk rawat kulit saya dari dalam. Jika rawat dari luar sahaja ia hanya sembuhkan lapisan kulit luar sahaja. Di lapisan dalam masih ada baki-baki bahan kimia yang bahaya.

Cara Atasi Muka Breakout Secara Berkesan dan Tanpa Menyakitkan

Saya mulakan dengan GLA Complex untuk stabilkan hormon. Saya perasan bila hormon tak stabil kulit muka semakin teruk. Jadi saya mulakan dengan stabilkan hormone dahulu dengam mengambil GLA Complex. Kemudian saya konsisten set radiant 4 shaklee iaitu ESP, SR VitaC Plus, Gla Complex dan Collagen serta Vivix.

Selepas sebulan saya consume tanpa miss terutamanya collagen tu saya dapati kulit muka lebih elok berbanding sebelum nya. Dan ramai yang menegur kulit muka makin ok dari dahulu. Cuma masa ini masih kelihatan parut-parut lagi.

Review Youth Shaklee

Dan bila skincare youth masuk, saya terus beli tanpa lepaskan peluang dan pakai setiap hari. Alhamdulilah saya rasa semakin cantik sekarang dan suami sendiri tegur kulit makin cantik, tona kulit lebih sekata dan parut-parut kelihatan semakin pudar. Kalau suami sendiri yang tegur tu betul lah kan..kulit makin baik dan makin cantik.

Saya sangat gembira dan keyakinan diri kembali yakin untuk berjumpa dengan orang dan berselfie. Syukur , produk Shaklee mengembalikan keyakinan diri saya.

Itulah Shaklee Effect saya !
Terima kasih Shaklee.

Apa pendapat anda dengan cerita Farah ini?

Teruja kan? Begitu banyak Farah berhabis untuk membaiki kulit yang breakout. Dan sekarang, selepas mengamalkan set radiant 4 dan Youth Shaklee wajah Farah kembali cantik dan mulus.

Mulai hari ini, Cik Mien nak anda pegang kemas2 pesanan ini. Jangan terpedaya lagi dengan produk timbang kilo yang kita sendiri tak dijelaskan isi kandungannya semasa kita membeli. Boleh baca pengumuman KKM mengenai isu ini di sini.

Anda juga mengalami masalah muka breakout sama seperti Farah?

Ikut apa yang Farah dah buat. Dapatkan segera set radiant 4 dan Youth Shaklee skincare sebelum terlambat. Kulit yang telah terdedah dengan bahan kimia berbahaya akan makin menipis dan kesannya boleh membawa kepada kanser kulit dan juga masalah kesihatan yang lain.

5 Langkah Atasi Muka Breakout dengan Set Radiant 4 dan Youth Shaklee Skincare

[Langkah 1] Perbaharui sel yang rosak dengan ESP

Bila kulit muka telah rosak, ESP akan membekalkan protein dan asid amino penting yang secukupnya untuk membantu pertumbuhan sel kulit baru, membaikpulih tona kulit dan mengurangkan kesan kemerahan akibat keradangan.

[Langkah 2] Mengurangkan keradangan dengan Sustained Released Vitamin C

Kesan kemerahan yang berlaku adalah akibat keradangan pada kulit. Terlalu banyak bahan kimia mengakibatkan keradangan dan alergi berlaku pada kulit.

Sustained Released Vitamin C bertindak sebagai antioksida kepada kulit dengan meneutralkan semula tindakbalas yang berlaku.

Untuk mendapatkan kesan seperti Farah, ada ciri Vitamin C tertentu yang anda boleh amalkan. Baca sini.

[Langkah 3] Memperbaiki struktur kulit yang telah rosak dengan Shaklee Collagen Powder

Struktur kulit anda telah terjejas akibat kesan keradangan yang ditimbulkan oleh tindakbalas bahan kimia berbahaya produk tersebut.

Untuk membaiki struktur kulit, anda perlu amalkan kolagen untuk pulihkan lapisan wajah. Pilih kolagen yang mempunyai kådår penyerapan tinggi, boleh baca sini untuk panduan.

[Langkah 4] Menyingkirkan kesan bahan kimia daripada badan dengan Vivix

Bahan kimia berbahaya yang memasuki badan kita melalui produk tersebut bukan sahaja memberi kesan kepada wajah kita, tetapi boleh juga menjejaskan organ dan sistem dalam badan kita.

Ia telah menyerap masuk melalui aliran darah kita. Jadi anda perlukan supplemen antioksida unggul untuk menyahkan bahan kimia berbahaya ini daripada badan.

Vivix ialah campuran botanik yang dikuasakan dengan resveratrol dan 15 polifenol bertindak memperbaiki sel yang rosak hingga ke peringkat DNA. Vivix membantu untuk mematikan sel yang rosak daripada merosakkan sel-sel lain. Boleh baca sini untuk info lanjut bagaimana Vivix bertindak.

[Langkah 5] Mengamalkan skincare yang bebas 1500 bahan kimia dan diuji oleh pakar dermatology

Cik Mien cadangkan anda berhenti daripada menggunakan produk tersebut. Mulakan hidup baru dengan Youth Shaklee skincare yang telah diuji berkesan oleh CEO Shaklee sendiri.

Youth Shaklee skincare adalah gabungan formula nutrisi dan kecantikan. Cik Mien yakin ia sesuai dengan kulit anda yang telah rosak kerana,

❤YOUTH dari Shaklee adalah hasil daripada 8 tahun kajian oleh pakar kulit dan saintis bertaraf dunia

❤YOUTH dari Shaklee adalah 100% vegan, di mana ianya dihasilkan hanya dari tumbuh-tumbuhan semulajadi

❤Keberkesanan YOUTH terbukti melalui Kajian Klinikal dengan menggunakan Skin Age Index

❤YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, tidak kira tua atau muda

Boleh baca langkah-langkah menggunakan Youth Shaklee di sini

Apa jaminan cara atasi muka breakout ini berkesan kepada anda?

Real Testimoni Real Result

Cik Mien mempunyai banyak feedback mereka yang berjaya atasi masalah kulit mereka dengan supplemen dan skincare Shaklee. Anda akan dihubungkan mereka dengan secret group yang sedia berkongsi tips serta panduan untuk membantu anda kembali pulih dan yakin.

Kajian dan R&D yang berterusan melibatkan kos 1billion

Produk ini telah menjalani kajian oleh saintis dan diterbitkan di dalam journal. Jenama Shaklee telah mendapat pengiktirafan Landmark Study dan sentiasa memastikan bahan yang semulajadi dan bebas daripada bahan kimia.

Jaminan Perubahan dalam masa 90 hari

Sel kulit muka kita berubah setiap hari bermula hari ke-10. Perasan tak bila kita sun burn lama2 kulit makin cerah? ye begitulah proses kulit kita.  Bayangkan dengan mengamalkan set radiant 4 dan skincare Youth Shaklee ini sudah pasti kulit anda kembali licin seperti kulit bayi.

Beri masa 90 hari untuk perubahan kulit anda, sekiranya tiada perubahan hatta sebesar zarah sekalipun setelah amalkan produk ini jaminan wang akan dikembalikan.

Risiko Sampingan

Langsung tiada kerana produk ini dihasilkan 100% bahan semulajadi.

Konsultansi berterusan

Anda membeli harus menang menggunakannya. Cik Mien sedia membantu kulit anda kembali pulih malah lebih baik daripada sebelum ini. Segala pengalaman dan tips Cik Mien berikan agar anda peroleh semula keyakinan melalui kulit yang baru.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘MUKA BREAKOUT’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge