Tips Atasi Jerawat Naik Non Stop, Ini Yang Patut Awak Buat

“Awak, kenapa muka awak penuh jerawat? Saya tengok jerawat awak makin banyak naik, tak berhenti”

Ini salah satu komen orang bila terserempak dengan pelanggan kami yang mengalami jerawat non stop naik di muka.

Mula-mula pelanggan kami ingat mungkin masalah jerawat naik non stop disebabkan hormon. Dah jumpa doktor dan makan ubåt. Masalah tak selesai juga.

Bila guna mekap dan foundation tebal, makin banyak pula jerawat yang naik.

Nak keluar rumah pun mood jadi lari. Rasa macam nak mengelak je jumpa orang.

.
.

Sampailah satu hari dia terjumpa Set Cantik Shaklee.

Mula-mula rasa ragu nak mencuba kaedah amalkan supplemen ni sebab macam tak berapa percaya. Iyelah, dah banyak produk cuba sebelum ni.

Rupanya…

Lepas dah amalkan, memang ternyata ada perubahan. Produk pun bukannya tangkap muat. Siap ada jaminan-Selamat, Terbukti dan Berkesan. Formulasinya dibuat dari kajian saintis secara klinikal. Yang paling penting, supplemen ini mendapat kelulusan KKM. 

Setakat ni, siapa yang cuba, ramai yang berjaya selesaikan masalah jerawat…

“Sebelum ni saya memang ada masalah malu nak berjumpa dengan orang. Dah cuba macam-macam produk tapi lepas cuba Set Cantik Shaklee, kulit mula pulih dan lebih licin. Alhamdulillah produk ni berjaya kembalikan keyakinan diri saya.
~ Siti Nurmie(student UPM)

testimoni set cantik shaklee

“Dulu saya hampir putus asa dengan keadaan muka yang sentiasa berjerawat. Selepas ramai yang menegur saya mula rimas. Dah banyak berhabis duit jumpa pakar kecantikan pun tak menjadi sehinggalah saya cuba set kecantikan shaklee ni barulah masalah kulit muka lebih terkawal. Especially Vitamin C tu, membantu kecutkan jerawat dengan cepat, hasilnya kulit muka jadi licin.”
~ Puan Ina 

manfaat set cantik shaklee

Saya nak jemput anda untuk cuba Set Kecantikan Shaklee.

Dalam set ini, anda akan dapat:

  • Energising Soy Protein, ESP-membekalkan protein untuk bantu memperbaharui sel kulit dan penghasilan sel kulit baru yang sihat. Jadi no more dead cells atau sel mati yang diulang copy banyak kali.
  • Sustained Released Vitamin C- membantu untuk pertumbuhan tisu, membantu membaik pulih tisu, merangsang kesihatan dan kecantikan kulit melalui penghasilan kolagen. Boleh klik sini untuk info kelebihan Vitamin C Shaklee.
  • Vitamin E Complex-membantu memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah kepada radikal bebas agar tidak rosak. Ia juga membantu memperbaiki tekstur kulit, tona kulit yang tidak sekata, mengelakkan penuaan awal dan membantu masalah parut.
Set Cantik Shaklee

Jika dibeli asing harga total RM415.

Tapi jika anda beli secara pakej dapat harga promosi ialah RM367 (jimat RM48).

Cepat klik link di bawah dan dapatkan Set Kecantikan Shaklee dengan harga promosi sekarang.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘SET CANTIK SHAKLEE’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Disclaimer: Vitamin/Supplemen adalah makanan tambahan, bukan ubat. Walaupun ia terbukti secara saintifik menyihatkan badan, ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.