Tips Atasi Muka Breakout Dalam Masa 90 Hari Supaya Anda Yakin Hadir Temuduga

Assalamualaikum w.b.t dan Hi Semua,

Baru-baru ini Cik Mien dihubungi oleh prospek yang dalam dilema muka breakout teruk. Katanya dia inginkan tips atasi muka breakout supaya beliau yakin untuk hadir temuduga sebagai kabin krew di sebuah syarikat penerbangan.

tips Atasi Muka breakout dalam masa 90 hari

Sudah tentu Cik Mien teruja untuk membantu cik puan tadi.

Cik Puan ini sangat risau memandangkan tarikh temuduga yang kian menghampiri.

Katanya dah cuba pelbagai cara untuk atasi muka breakout namun semua tak menjadi. Menjadi kabin krew adalah pekerjaan yang telah diidamkan. Mana mungkin dia boleh berjaya sekiranya hadir ke temuduga dengan muka breakout teruk.

Malah hatinya sudah tentu tak tenang untuk berhadapan penemuduga dengan keadaan muka breakout.

Untuk Cik Puan tadi, Cik Mien kongsi tips muka breakout khusus untuk mereka yang inginkan kesan dalam masa 90 hari.

Tips Atasi Muka Breakout dengan memastikan badan kita cukup protein

Bila kulit muka telah rosak, ESP akan membekalkan protein dan asid amino penting yang secukupnya untuk membantu pertumbuhan sel kulit baru, membaikpulih tona kulit dan mengurangkan kesan kemerahan akibat keradangan.

Pastikan badan anda menerima kolagen setiap hari untuk baiki struktur kulit muka breakout

Struktur kulit anda telah terjejas akibat kesan keradangan yang ditimbulkan oleh tindakbalas bahan kimia berbahaya produk tersebut.

Untuk membaiki struktur kulit, anda perlu amalkan kolagen untuk pulihkan lapisan wajah. Pilih kolagen yang mempunyai kådår penyerapan tinggi, boleh baca sini untuk panduan.

Kurangkan keradangan akibat muka breakout dengan Vitamin C

Kesan kemerahan yang berlaku adalah akibat keradangan pada kulit. Terlalu banyak bahan kimia mengakibatkan keradangan dan alergi berlaku pada kulit.

Sustained Released Vitamin C bertindak sebagai antioksida kepada kulit dengan meneutralkan semula tindakbalas yang berlaku.

Untuk mendapatkan kesan seperti Numie dan Farah, ada ciri Vitamin C tertentu yang anda boleh amalkan. Baca sini.

Singkirkan Bahan Kimia dengan Antioksida Yang Berkuasa

Bahan kimia berbahaya yang memasuki badan kita melalui produk tersebut bukan sahaja memberi kesan kepada wajah kita, tetapi boleh juga menjejaskan organ dan sistem dalam badan kita.

Ia telah menyerap masuk melalui aliran darah kita. Jadi anda perlukan supplemen antioksida unggul untuk menyahkan bahan kimia berbahaya ini daripada badan.

Vivix ialah campuran botanik yang dikuasakan dengan resveratrol dan 15 polifenol bertindak memperbaiki sel yang rosak hingga ke peringkat DNA. Vivix membantu untuk mematikan sel yang rosak daripada merosakkan sel-sel lain. Boleh baca sini untuk info lanjut bagaimana Vivix bertindak.

Testimoni Atasi Muka Breakout dengan Set Cantik Shaklee

Testimoni Atasi Muka Breakout dengan dengan Set Radiant Shaklee dan Youth Skincare

Beri peluang kepada Cik Mien bantu anda

Anda beli pasti memang memakai

Cik Mien akan beri servis terbaik untuk anda yang nak Cik Mien bantu atasi masalah kulit breakout ini. Cik Mien jamin anda akan berpuas hati dengan produk shaklee ini.

Jaminan Pulangan Wang 100%

Cik Mien memberi jaminan pulangan wang 100% sekiranya selepas 90 hari anda amalkan produk ini tidak memberikan kesan minimum yang anda inginkan.

Kesan Sampingan

In sha Allah hampir tiada kerana produk Shaklee diekstrak daripada real food. Kandungan supplemen Shaklee adalah selamat, semulajadi dan berkesan.

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘MUKA BREAKOUT’ ke http://www.wasap.my/60123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.