Tips Hilangkan Mata Panda Dalam Masa 30 hari

 

 

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Gorjes Semua,

Orang cakap dari pandangan mata barulah jatuh ke hati. Tapi kalau mata kita penuh dengan lingkaran hitam atau dark circle, kita pun naik segan nak bertentang mata dengan si buah hati. Aduh rasa tak selesa plak bila nak berborak.

Uissh memang segan habis la dengan boifren. Jadi setiap kali jumpa memang sekejap je sebab risau si dia perasan. Bagaimana la agaknya nak hilangkan?  Usah risau. Tips ini khas untuk anda. Sangat praktikal dan mudah. Jom ikuti tips hilangkan mata panda dalam masa 30 hari. 

Tips Hilangkan Mata Panda Dalam Masa 30hari

Kita boleh memilih untuk menghilangkan dark circle di kawasan mata dengan menggunakan cara tradisional dan semulajadi. Semua bahan yang digunakan ada di rumah kita. Caranya sangat mudah kerana ia bahan biasa yang sentiasa ada di dapur.

Contohnya, dengan meletakkan potongan timun yang halus pada kelopak mata. Timun dikenalpasti tumbuhan yang mengandungi antioksidan berfungsi untuk menenangkan otot di sekitar mata. Biarkan selama 5 minit dan bilas.

Cuma Cik Mien nak kongsi cara yang lebih praktikal dan mudah. Yang mana sesuai untuk mereka yang sangat sibuk dan kerap bertugas luar.

Restoring Eye Treatment Youth Shaklee

Cik Mien suka menggunakan Restoring Eye Treatment kerana ia sangat mudah digunakan dan sesuai untuk dibawa ke mana-mana.

Bersaiz 15ml dan kecil boleh dimuatkan di dalam beg tangan ataupun poket seluar.

Diformulasikan dengan pelembap berkuasa tinggi dan bahan botanikal anti-penuaan termasuk campuran peptida, ekstrak licorice dan hyaluronic acid, termasuk ekstrak anggur muscadine dan Vital Repair+Complex.

Kelebihan Eye Treatment Youth Shaklee

Cik Mien sendiri dah merasai pengalaman menggunakannya. Apa yang paling Cik Mien suka ialah ia tidak melekit dan selepas kita selesai menyapu, mata kita rasa lebih ringan.

Sekarang Cik Mien nak list kan kenapa korang wajib memilih Restoring Eye Treatment Youth Shaklee ini;

  1. Campuran peptida yang unik telah terbukti di dalam kajian klinikal yang menunjukkan pengurangan garisan dan kedutan yang kelihatan di sekeliling mata seawal 7 hari*.
  2. Mengandungi bahan-bahan premium yang semulajadi dan selamat untuk semua kulit iaitu
  •  Campuran peptida-membantu menyokong penghasilan kolagen dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit
  • Lotus Japonicus digabungkan dengan Ekstrak Schisandra Chinensis- membantu menyokong penghasilan kolagen, elastin dan fibrillin. Gabungan ini membantu kulit sekitar mata kita untuk menyerap lebih nutrisi dan memberikan tenaga kepada sel kulit.
  • Ekstrak licorice- membantu mencerahkan kulit di sekitar bawah mata dengan mengurangkan penampilan lingkaran hitam.
  • Cooling Tips di hujung tube- membantu meningkatkan peredaran mikro untuk mengurangkan penampilan kemerahan dan bengkak di bawah kawasan mata.
  • Hyaluronic Acid- berfungsi memberi kesan hydrate kepada kulit kerana ia mengikat air di dalam kulit kita. Membantu menyerap sehingga 1000 kali berat dalam air untuk menyokong kelembapan.
  • Vital Repair+ dan Anggur Muscadine Polifenol- membantu mengurangkan kesan daripada radikal bebas dengan melindungi sel DNA, kolagen dan elastin daripada dirosakkan oleh unsur radikal bebas.

3. Diuji oleh Ophthalmologist (pakar mata)

4. Non-comedogenic (tidak menyumbat liang-liang pori)

5. Diuji oleh Dermatologi

Restoring Eye Treatment Youth Shaklee bertindak dengan 3 langkah:

Tips Hilangkan Dark Circles

Perbezaan Restoring Eye Treatment Youth Shaklee berbanding jenama lain di pasaran

Tidak dinafikan terdapat pelbagai jenama yang juga mempunyai eye treatment. Perbezaan eye treatment Youth Shaklee ini ialah;

  1. 100% vegan(tidak mengandungi bahan-bahan daripada haiwan)
  2. Bebas paraben
  3. Telah diuji oleh pakar dermatologi

Cik Mien yakin dengan produk set penjagaan wajah Youth Shaklee ini kerana telah menggunakannya sejak bulan Februari 2018 lagi.

Jaminan produk yang selamat, berkesan dan semulajadi sangat membantu wajah Cik Mien kembali lembut, segar dan bebas kusam.

Cik Mien telah merasai kesannya dan kini tibalah giliran anda pula. Boleh contact Cik Mien untuk info lanjut dan Cik Mien bersedia untuk memberikan servis yang terbaik untuk wajah anda.

xoxo

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

Leave a Reply

CommentLuv badge