Tips Memilih Pembersih Wajah Yang Sesuai Mengikut Jenis Kulit

Salam Gorjes semua,

Korang tau tak yang pembersih wajah ni ada 10 jenis?

Dan 10 jenis pembersih wajah ini pula dikategorikan mengikut kesesuaian kulit.

Cik Mien harap dengan info sebegini dapat membantu korang memilih pembersih wajah yang terbaik untuk kulit. Boleh check pada poster di bawah.

Kesan Kesilapan Memilih Pembersih Wajah

Memilih pembersih wajah adalah sangat penting kerana ia adalah langkah pertama dalam penjagaan muka.

Sekiranya kita tersilap memilih pembersih wajah, ia akan menggangu impak dan kesan yang kita mahukan.

Sebagai contoh, pengalaman Cik Mien sendiri, yang pernah tersalah memilih pembersih wajah menyebabkan kulit semakin kering walhal waktu malam Cik Mien konsisten menyapu krim malam.

Sayang kan step pertama pun kita dah buat silap.

Cara Memilih Pembersih Wajah Yang Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

Ada ke pembersih wajah yang sesuai dengan semua jenis kulit? Sudah tentu.

Dengan memilih pembersih wajah daripada gabungan gel dan minyak menjadikan ia sesuai dengan semua jenis kulit.

Cik Mien rekomenkan pembersih wajah Youth Shaklee.

Pembersih wajah Semua Jenis Kulit

5 Sebab anda perlu memilih Pembersih Wajah Youth Shaklee

  • formula daripada 100% tumbuh-tumbuhan dengan kandungan utama terdiri daripada muscadine grape, exfoliating green algae complex, avocado oil, yeast extract dan vital repair+.
  • vegan, yakni tidak menjalankan sebarang ujikaji ke atas haiwan.
  • eksklusif kerana telah dipatenkan.
  • terbukti berkesan melalui kajian klinikal di mana 2/3 wanita yang menggunakannya telah menunjukkan kesan kulit bertambah muda.
  • telah diuji oleh pakar dermatoogist dan Ophthalmologist

PERTANYAAN | TEMPAHAN

Anda boleh hubungi 0123813525 (Cik Mien)

atau

taip ‘PEMBERSIH WAJAH’ ke http://www.wasap.my/60123813525

2 Comments

  1. nikkhazami February 8, 2019
    • Mien February 9, 2019

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.