Welcome July 2018

Alhamdulillah

Cik Mien rasa lega bila dah masuk bulan Julai.

Jun meninggalkan banyak kenangan yang tak dapat dilupakan.

Demand kerja di pejabat yang menimbun menyebabkan jumlah post blog ini berkurang yang amat.

Tapi jangan risau.

Cik Mien setia menggigihkan diri untuk terus menulis.

Seperti biasa post pertama setiap bulan sudah tentulah mengenai promosi Shaklee untuk bulan Julai 2018.

promosi be a member for July

 

Kalau anda belum menjadi ahli, bulan ini adalah berita gembira tau. Jadi ahli dengan mendaftar bulan ini anda akan menerima baucer sebanyqak RM30 yang akan masuk terus ke account anda.

Nak jadi ahli mudah je. Boleh contact Cik Mien ye, 0123813525.

manfaat ahli shaklee

Lepas dah join jadi ahli dengan belian 100uv, korang boleh beli bekas simpan vitamin yang cantik ni dengan harga yang termurah dari pasaran. Wow sangat kan.

promosi youth shaklee

Bulan ini masih lagi dikira sebagai bulan kecantikan. Kita ada promosi pembelian setiap set penjagaan muka Youth Shaklee akan menerima trendy blue shimmer cosmetic case! rasa tak sabar nak pergi tengok sendiri di HQ nanti.

Kalau nak tau info lanjut Youth Shaklee ni, boleh follow entry Cik Mien yang lepas.

promosi kolagen shaklee

Ok ini sama dengan promosi bulan lepas iaitu kolagen dan shaklee baby. Cuma kali ini nak inform yang Shaklee Baby dijual dengan beli 1 percuma 1 dan tiada point (UV) diberikan dalam promosi ini ye.

Grab cepat sebab lepas ni kedua-dua produk ini akan tiada di pasaran buat seketika. Kolagen dalam proses pendaftaran dan shaklee baby akan diberhentikan jualan.

cepat contact cik mien ye. lambat nanti menyesal.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

One Response

  1. mrhanafi July 10, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge