Welcome June 2017

Assalamualaikum w.b.t dan salam ceria semua,

Alhamdulillah june tahun ini kita sambut dalam suasana umat islam sedang berpuasa.

Tak terlambat Cik Mien nak ucap selamat menjalani ibadah berpuasa kepada pembaca blog ini yang beragama Islam.

Sempena bulan mulia ini, Shaklee mengambil inisiatif untuk menggalakkan rakyat Malaysia melakukan detoks. Ibaratnya berpuasa pun kita boleh bersenam begitulah juga dengan detoks.

Detoks sepanjang bulan puasa memberikan kelebihan untuk kesihatan organ dalaman badan kita. Sambil ia direhatkan, kita buat detoks supaya organ dalaman kita diservis sepenuhnya dan dapat berfungsi dengan sebaiknya.

Jom kita tengok promosi untuk bulan June ini.

Berita baik untuk mereka yang mendaftar sebagai ahli, dengan pembelian minimum 100 UV anda layak untuk mendapat Rubbermaid Lunch Box dengan hanya RM16.96.

Atau kalau anda tak mahukan Rubbermaid Lunch Box, anda boleh pilih untuk mendapatkan Twin Pack Shaklee Coasters pada harga RM9.96. Berbaloi baloi.hehe…

Untuk peminat ESP yang suka bereksperimen membuat resipi smoothie, dapatkan blender Ferrano.

Bukan sebarang blender yang korang boleh beli kat mana2 malah Lazada pun tak jual ye (sebab dia jual barang murah2 aje hihi), haa blender ni dah dapat anugerah rekaan terbaik tau. boleh baca sini untuk info lanjut.

xoxo

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

Leave a Reply

CommentLuv badge