Welcome May 2017

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Hari Pekerja,

 

Dah masuk bulan May dah kita ni. Maknanya kita ni dah menghampiri setengah tahun 2017. Cepat benar masa berlalu.

Ok sempena bulan May ini Shaklee ada menyediakan banyak tawaran menarik untuk kita semua.

Semuanya bersempena menjelang umat Islam berpuasa kerana itu amat digalakkan untuk kita mula berdetoks dari saat ini. Supaya badan kita lebih ringan dan bertenaga untuk solat sepertiga malam nanti. Jadi awal2 lagilah kita perlu melakukan persiapan.

Bagi mereka yang ingin mulakan detoks laju2 grab peluang untuk mendapatkan bekas container yang boleh dibeli pada harga RM19.93. Apa nak buat dengan bekas container ni? Haa…Cik Mien akan bantu anda dengan memberikan panduan langkah demi langkah untuk menyediakan menu sarapan yang berkhasiat menggunakan bekas container.

Untuk belian set detoks ini anda akan peroleh cash back daripada Shaklee apabila anda membuat pembelian tambahan supplemen lain dan ini akan melayakkan anda memperoleh KEAHLIAN PERCUMA.

 

Sekiranya anda kurang berminat dengan bekas container salad di atas tu, untuk bulan ini mereka yang menjadi ahli bakal menerima Lunch Box daripada Rubbermaid. Hadir dengan 3 pilihan  dan ia juga sesuai untuk mengisi menu tengahari yang sihat.

 

Last but not least, buat julung kalinya Shaklee perkenalkan ‘The Shaklee Ferrano Personal Blender’. Dipakejkan dengan 3 barang iaitu blender, botol dan sarung sejuk beku botol. Best kan? Blender ni bukan sebarang blender yang anda boleh dapat di mana-mana kerana Shaklee bawakan anda blender yang berkualiti. Ia telah memenangi pingat Perak di A’ Design Award pada tahun 2016 dan diiktiraf oleh negara Singapore sebagai rekabentuk yang bagus, Singapore Good Design.

Untuk mendapatkan blender ini, anda perlu menjadi AHLI dan seterusnya membuat belian sehingga 250UV dalam satu resit yang sama. Tak tahu nak beli produk apa sehingga dapat 250UV? Boleh hubungi Cik Mien ye untuk cadangan supplemen yang sesuai dengan anda.

Jumpa lagi.

xoxo

Cik Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

One Response

  1. mrhanafi June 14, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge