Welcome Shaklee Promotion November 2018

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Kejayaan semua,

Pejam celik sudah masuk bulan November dah kita ni.

Bermaknanya tirai tahun 2018 pun tak lama lagi dah nak berlabuh.

Jadi di mana kita?

Masih sempat nak check sejauh mana kita dah melangkah.

Apapun perlu ingat masa terus berlaku tanpa menunggu kita.

Sama la jua dengan promosi Shaklee bulan November.

Jom kita zass.

Welcome Shaklee Promotion November 2018

Promosi Omegaguard Beli 7 dengan targa 6 atau Beli 2 diskaun 5%

Manfaat Omegaguard sangat signifikan kepada tubuh badan kita kerana dengan mengamalkan minyak ikan setiap hari, ia membantu mengurangkan keradangan.

Keradangan dalam organ atau mana-mana bahagian badan kita kurang disedari sehinggalah badan kita memberikan simptom teruk barulah dapat dikesan.

Jadi sangat penting Omegaguard diberikan kepada seluruh ahli keluarga kita. Next post Cik Mien cerita lagi apa yang bagusnya dengan Omegaguard ni ye.

Tips Atasi Kolestrol dengan minyak ikan

Promosi Youth Shaklee Beli Mana-mana Set dapat Travel Beg

Promosi Youth Shaklee bulan ini adalah kesinambungan promosi bulan lepas.

Youth Shaklee tak de sesi price mark down ye korang. Shaklee kurang amalkan bab ni kerana kualiti produk Shaklee tidak sama dengan skincare yang lain. Ye la kan produk bebas bahan kimia atau organik atau vegan.

Jadi untuk pelanggan seperti anda, Shaklee sentiasa beri sesuatu yang sangat berbaloi dan memudahkan kita. Nah travel bag milik anda bagi mana-mana pembelian set Youth Shaklee.

Cara Atasi Kulit Jeragat

Promosi Shakleebaby berbeza dengan bulan lepas

dua bulan berturut2 dah Shakleebaby ni promosi buy 1 free 1. bulan ini berbeza sedikit. Shakleebaby dijual secara individu. Maknanya kalau tak nak beli 1 set boleh la beli salah satu. Dan dapat diskaun lagi 30% tau.

Kalau nak bali 1 set pun boleh dan anda akan menerima towel baby percuma. Dah lengkap kelengkapan baby korang, terus boleh mandi, berurut bagai dengan losyen dan minyak yang sangat lembut baunya.

Cara Penjagaan Eczema

 

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

2 Comments

  1. Zumal November 6, 2018
    • Mien November 9, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge