Why is Landmark Study Important?

[LANDMARK STUDY]

landmark-study

Banyak syarikat di luar sana yang claim supplemen atau makanan tambahan mereka telah diuji dan dikaji serta memenangi pelbagai award adalah lebih baik berbanding jenama lain.

Namun ada satu kajian yang baanyaak syarikat atau mana-mana jenama pun tidak akan menghantar produk mereka. Sebab mereka tak tahu sejauh manakah produk mereka melepasi kajian tersebut dan kajian yang disebut adalah LANDMARK STUDY. Kajian ini bukan sebarangan kerana diketuai oleh Dr. Gladys Block dan disahkan oleh pihak ketiga.

Nak buat #landmarkstudy ni bukan murah ye. Sudah le kos mahal lepas tu kalu gagal, habis reputasi syarikat dan produk akan jatuh tergolek-golek.

Dan landmark study ni memberikan keputusan tepat di mana tiga kumpulan telah diuji. Kumpulan 1-yang tak mengamalkan apa2 langsung, Kumpulan 2-yang mengamalkan supplemen bukan shaklee, Kumpulan 3-yang mengamalkan shaklee.

Hasil keputusan landmark study menunjukkan kumpulan 1 adalah lebih baik daripada kumpulan 2, manakala kumpulan 3 lebih baik daripada kumpulan 1. Mereka yang terlibat adalah di kalangan umur 50 tahun ke atas.

Nah, nampak di situ. Kajian ni telah membuktikan bahawa pemilihan supplemen yang betul disertakan dengan gaya hidup sihat boleh membawa perubahan besar terhadap kesihatan kita. Jadi cik mien kongsi hari ini ilmu landmark study untuk customer dan bakal customer yang shaklee adalah pilihan terbaik.

#cintaturbo26
#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#liveamazing

-xoxo-

Mien

Shaklee ID: 1094977

PM/WA : 0123813525

FB Page : Healthy Inside.co

COD: Kajang | Bangi | Putrajaya

2 Comments

  1. Ayu November 28, 2016
    • Mien November 28, 2016

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.