Youth Star Shaklee Awards: Real People, Real Result

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Gorjes semua,

Masih ingat lagi bulan lepas telah berlangsung Shaklee National Conference 2018 di Sunway Convention Centre.

Kalau kat Instagram Cik Mien, pasti korang perasan ada Cik Mien up serba sedikit cerita pasal Youth Star Shaklee Awards. Yang bestnya salah seorang adalah sideline Cik Mien iaitu Amelza Kamel. Entry kali ini Cik Mien nak cerita kisah transformasi wajah keenam-enam Youth Stars. 

Testimoni Youth Star Shaklee

Siapa Top 6 Youth Stars Shaklee?

Inilah nama-nama pemenang Youth Stars Award yang diumumkan oleh Shaklee Malaysia. Pemenang adalah dipilih berdasarkan 40% undi umum dan 60% undi oleh pengurusan Shaklee Malaysia. Tepuk tepuk tepuk….

Result Youth Star Award

Jom kita soroti kisah transformasi wajah masing-masing. Ada yang serba sedikit Cik Mien ingat kisah perkongsian mereka semasa on stage tempoh hari.

Youth Star Elly Fhriscka Matin, Tips Kulit Cantik Selepas Menjadi Mangsa Produk Timbang Kilo

Kisah Elly adalah antara yang Cik Mien paling ingati. Katanya setiap hari anaknya bertanya “Ibu, kenapa wajah ibu tidak cantik?”

Aduh. Pilunya hati bila anak sendiri yang menegur. Telah banyak usaha Elly lakukan untuk menjadi cantik di mata anaknya namun sia-sia kerana keadaan wajah Elly menjadi semakin teruk.

Elly telah menggunakan produk timbang kilo yang menyebabkan kulit beliau makin menipis, kering, rasa pedih dan bertompok.

Youth Star Elly Fhriscka Matin

Sehinggalah Youth Shaklee dilancarkan, Elly nekad untuk membelinya. Nah, inilah hasilnya! Ketara perbezaan dan hasilnya wow!

Testimoni Youth Star Shaklee Elly

Dan… taadaa lihatlah wajah kegembiraan anak beranak bila ibu mereka dah cantik.

Testimoni Youth Star Shaklee Top 6

Inilah wajah terbaru Elly yang Cik Mien jumpa live masa di Shaklee NC.

Tips Kulit Kembali Cantik Selepas Mangsa Produk Timbang Kilo

Youth Star Nor Faizura Binti Murad, Rahsia Kembali Jelita Selepas Bersalin

Pn. Nor Faizura adalah seorang guru. Cikgu Zura mengalami kulit muka yang berminyak, liang pori yang besar dan kulit kusam semasa hamil.

Testimoni Youth Star Shaklee Cikgu Zura

Profession seorang guru mencabar juga. Perlu berhadapan dengan anak murid yang biasanya suka menjadikan guru sebagai idola mereka. Jadi perlulah tampil menarik dan cantik bergaya.

Gambar Sebelum dan Selepas Menggunakan Youth Shaklee

Selepas menggunakan Youth Shaklee, inilah tranformasi beliau! Persis macam model tudung dah.

Rahsia Kembali Jelita Selepas Hamil

Youth Star Nurul Amelza Binti Kamel, Tips Kekal Jelita Walaupun Kerja di lapangan

Yeah, inilah sideline Cik Mien. Nurul Amelza atau nama di FB Kak Mel, bekerja sebagai Jurutera yang kadang-kadang perlu berada di lapangan.

Adibah Noor cakap kerja dia ganas, hahaha…

tips penjagaan wajah untuk mereka yang sibuk

zoom sket…

cara menjaga wajah semasa di luar rumah

kalah kerja Cik Mien, hehe…

Bila di lapangan, dilema kulit menjadi kering, kasar dan kusam kerana terdedah dengan habuk semasa bekerja. Dan jerawat juga timbul serta meninggalkan parut.

Cara Penjagaan Wajah Semasa Kerja Luar

Lihatlah bagaimana Youth Shaklee melakukan transformasi kepada Kak Mel.

Tips Penjagaan Wajah Yang Mudah dan Cepat

Youth Star Zarith Sofia Binti Ibrahim, Dilema Kulit Muka Berminyak dan Beliau telah ketemu cara atasinya

Cerita Pn Zarith, beliau suka melancong. Katanya, sepanjang dia melancong, pergi ke negara 4 musim sekalipun wajahnya sentiasa berminyak dan tidak berkurangan. Kesian. Wajahnya umpama disimbah minyak sentiasa dan bila dia tengok gambar sendiri mukanya nampak berkilat semacam.

Tips Penjagaan Wajah Semasa Melancong

Sejak menggunakan Youth Shaklee dari hari pertama dilancarkan bulan Februari tempoh hari, Zarith rasa teruja sangat. Youth telah memberikan harapan kepada kulit muka dia menjadi normal. Yes, bebas daripada muka berminyak. Saksikanlah…

Cara Atasi Masalah kulit muka berminyak semasa travel

Berbeza benar kulit Zarith sebelum dan selepas menggunakan Youth Shaklee. Dan inilah wajah terbaru Zarith.

Rahsia Muda Jelita Semasa Usia 40

Youth Star Siti Norlida Binti Ismail, Tips Kulit Bebas Parut Selepas Kerap Bertukar Produk

Dek kerana nak cantik, Siti Norlida kerap mencuba produk penjagaan muka dan kosmetik. Lama kelamaan wajah Norlida meninggalkan kesan jerawat batu dan berkawah serta pori besar, penuh dengan whitehead dan blackhead.

Cara Atasi Liang Pori Besar

Close up wajah Siti Norlida sebelum dan selepas menggunakan Youth Shaklee.

Tips Penjagaan Wajah Bagi Muka Berparut

Nampak jelas ketara perubahan wajah Siti Norlida. Sekarang wajahnya makin bersih dan jerawat batu makin kurang kelihatan.

Sekarang inilah wajah terbaru Siti Norlida.

Cara Atasi Kulit Muka Berparut

Youth Star Nur Amalina

Semasa di pentas, Nur Amalina berkongsi kesedihan gambar konvonya yang sedikit gara-gara malu nak bergambar disebabkan wajahnya mengalami breakout.

Sejak hari kejadian, Nur Amalina mencari produk penjagaan wajah yang boleh membantu beliau atasi dilema muka breakout. Syukur Nur Amalina membuat pilihan bijak.

Rahsia Kulit Cantik Semasa Hari Konvo

Nampak jelas ketara selepas Amalina menggunakan Youth Shaklee.

Cara Penjagaan Wajah Semasa Breakout

Dan hasilnya, Amalina yang baru.

Tips Atasi Kulit Muka Kusam

 

Untuk kesekian kalinya, mereka berenam ingin mengucapkan Terima Kasih dan Syukur kerana Youth telah memberikan mereka harapan untuk kembali muda dan jelita.

Top 6 Youth Star Shaklee Award

Mahu menjadi sebahagian daripada mereka?

Jom miliki SALAH SATU DARIPADA TIGA SOLUTION SET.

Youth Starter Set (RM850)

Starter Set Youth Shaklee To Grab

Youth Renew and Maintain Set (RM1010)Renew and Maintain Set

Youth Intensive Treatment and Repair Set(RM1340)

Intensive Treatment and Repair Set

Untuk nikmati promosi bulan ini, boleh hubungi Cik Mien sekarang.

xoxo
Cik Mien

SID: 1094977

Wanita yang memilih produk yang berkesan, selamat dan semulajadi

FB : Sharminie Zainul Abidin

FB Page: HealthyInside.co

Instagram: sharminie_za

Blog: http://sharminie.com/

Whatsapp/Telegram: 0123813525

One Response

  1. anies August 15, 2018

Leave a Reply

CommentLuv badge